Neptun Scene

Kjære medlemmer, årsmøte.

Blues InVest/Neptun Scene avholder årsmøtet på Neptun, i den røde administrasjonsbygningen fredag 17.februar 2023 kl. 20.

Har du en sak, som du mener bør behandles av årsmøtet, så må du melde den inn til leder Laila Solholt, 971 50 650 innen 10.februar.

Vanlige årsmøtesaker.
Møt opp, og gi din stemme og ditt bidrag, for å være med på å forme Neptun Scenes fremtid.
Etter årsmøtet, kl. 21.30 blir det konsert med EHEM (Se innlegg nedenfor).

Medlemskontigent 2023 Blues InVest:

Kr. 200,- for medlemmer over 26 år, medlemmer under 26 år kr.100,-
Kontonr. 4570.14.83905
VIPPS 660460
(Legg inn navn, fødselnr og telfonnr for den det gjelder)
Fordel: Medlemspris på klubbens konserter.

EHEM fre. 17. februar på Neptun scene Melbu

 

EHEM-lokomotivet ruller igjen

Det forlengst legendariske soul, rhythm & blues orkesteret EHEM fyrer igjen opp lokomotivet som har formidlet energi og trøkk på norske scener i snart en mannsalder. Denne gang er de å oppleve på Neptun Scene, Melbu. Bandet startet i Trondheim, teller hele 12 stykker på scenen, og har i årevis beriket publikum med flere toppmusikere fra inn- og utland. EHEM overrasket alle når den verdenskjente Commitments-stjerna og soulrock-stemmen Andrew Strong tok hovedvokaljobben i 2009, med gjentakende turnevirksomhet fra nord til sør som resultat. Denne gangen fyrer de opp Mark II utgaven fra 90- og 2000-tallet og byr på Finnmark og Helgelands store blues&soul-røst, selveste Jan Arild Sørnes.

Foruten et bunnsolid komp har EHEM sjelden inngått kompromisser når det gjelder full blåserekke, korrekke og ikke minst dyktige folk bak Hammond B3 orglet. Denne gang byr EHEM på en verdensklasse organist –selveste Palle Wagnberg, viden kjent i inn- og utland og ikke minst i orgeljazz-kvartetten The Real Thing. Her er det bare å møte opp og la seg rive fullstendig med av de store og udødelige soul&blues-slagerne, spilt slik de skal spilles!

Forhåndssalg av billetter, kun 120 stk.

Kr. 400,- (350,- for medlemmer)

Kontonr.: 4570.14.83905 eller Vipps: 660460 Husk å oppgi navn og telefonnummer ved betaling.

Konsertstart kl. 21.30

 

Roots 'n' Boots, Neptun Scene tor. 29.12.22

undefined
Guttan og jentan i Roots 'n' Boots har igjen bestemt seg for å dra ut og ha det moro.
Alle som opplevde Roots ‘n’ Boots husker hvor moro det var. Med en blanding av alle mulige musikkformer og svært godt humør gjorde bandet enhver låt til sin egen. Tyverier på øverste hylle, fornorskninger av kjente sanger, og radbrekking av store hits. Alltid gjort med den samme formelen; Humør og ….. atter humør.
I tillegg skrev de sanger selv, og de fikk også glimrende originalmateriale fra andre låtskrivere som f.eks. Vesterålens egen, og alt for lite kjente engelske trubadur, Chris Barlow.
Suksessen var stor hvor enn gjengen viste seg. TV-opptreden, konserter over hele landet og mye radiospilling på NRK-Nordland gjorde at veldig mange mennesker fikk flotte opplevelser sammen.
Julens korbesetning er selve originalbesetningen, nemlig søstrene Kjersti, Ingjerd, og Gjertrud Strøm Hansen! Her er de aller stiligste kordamene noe band noengang har hatt! De som har sett og hørt disse jentene vet hva de har i vente. De som ikke fikk opplevd dem har noe å glede seg til!
Guttene er de samme som alltid; den energisk sprellende «trommeslager», gruppas vokalist og frontfigur Geir Morfjord; den tilbakelente livsnyter, tubaist og bassist Trond Hansen; og den etterhvert lett korpulente finnmarkingen Hans Isaksen på gitarer.
Ingen som har vært på konsert med Roots ‘n’ Boots går ulykkelige hjem! Det er mulig, ja, rent ut vanskelig å la være (og til og med sunt!) å danse! Hvis du skal gå på ETT arrangement i jula er du hermed informert!

Dørene åpnes kl. 20.00

Kai Fjellberg & The Kings Of Joy

Neptun Scene 1. juli 2022

undefined

Kai Fjellberg & The Kings Of Joy besøker BluesInVest denne fredagen og kan by på en eksplosiv blanding av primært Fjellberg sine egne låter samt noen utvalgte coverlåter. Velkommen til en konsert med Swingende Jumpblues, 50's Rock n' Roll, Soul, Deltablues og Sumprock.
Konsertstart kl.22.00
Åpent fra kl. 21.00, inngang kr. 250,-

← Ældre indlæg Nyere indlæg →